Helgbrunch på Elfviks Herrgård
I vår vackra herrgårdsbyggnad Elfviks Herrgård från 1775 serverar vi Brunch på helgerna. Välkommen in i baren, där blir ni mottagen antingen som bokat sällskap eller som drop-in gäst.
Det finns även något som vi kallar Salladsbrunch, det är allt utom det varma bordet och det som står där. Förutom Brunchen finns även goda wraps och olika goda bakverk i baren för de som bara vill ta en fika och njuta av den fina miljön.
Varför inte passa på och gå en promenad i de fina omgivningarna, finns många fina olika vägar och stigar att promenera, längs med vattnet, bredvid hästhagar eller genom skogen. Kanske promenera en bit o ta bussen tillbaka ?

Nu har vi stängt för sommaren.


Öppnar åter 19 augusti

Ha en härlig sommar!


Normala öppettider:
Lördagar 11.00-15.00
Söndagar 11.00-15.00
(Brunch 11.00-14.30)

Vi tar bara bokningar om ni är ett större sällskap. De flesta av våra bord är obokningsbara, så det är bra omsättning på borden.

Det går tyvärr inte att välja specifikt bord. Vid reserverat bord så kan det komma en annan bokning efter 2 timmar efter. Vi bokar bord inomhus och vill ni sen sitta ute och det finns plats så går det bra för er sätta er ute..

Presentkort / Värdebevis = Drop-in. (Ring inte, mejla inte, vi svarar inte på dessa förfrågningar. KOM BARA! Ta med presentkortet eller Värdebeviset utskrivet och aktivera OM det behövs, står på värdebevisets hemsida) Vi tar bara emot presentkortet eller utskrivna värdebevis i Pappersform.
De flesta av våra bord är obokningsbara, så det finns platser eller blir snabbt lediga. Värdebevis välkomna vid öppning kl 11.00

OBS: DE DAGAR SOM KAN VAR SVÅRT MED PLATS ÄR TEX; MORSDAG, FARSDAG = (SÄMRE DAGAR ATT KOMMA MED PRESENTKORT)  Brunch utomhus på terrassen

  BRUNCHMENY

  d

  PRISER

  BRUNCH INKL KOCKENS VAL AV DESSERT, OLIKA JUICER & KAFFE / TÉ  325:-

  SALLADSBRUNCH INKL KOCKENS VAL AV DESSERT, OLIKA JUICER & KAFFE / TÉ 265:-

  Knatte/Barn -12år 20kr/år (samma buffé)

  WRAPS 95:-

  Egen brunchmottagning uppe.
  (se mer under mottagning)

  Smartbox
  Ta med värdebeviset och lämna in.

  Välkomna på drop-in, vi tar inte bokningar på dessa, gäller vid öppning 11.00

  Greatdays
  Ta med värdebeviset och välkomna på drop-in, vi tar inte bokningar på dessa, gäller vid öppning 11.00.

  Vi tar bara emot presentkortet eller utskrivna värdebevis i Pappersform.


  Vi tar bara bokningar om ni är fyra gäster och uppåt. 2 o 3 sällskap är välkomna på drop-in. De flesta av våra bord är obokningsbara, så det är bra omsättning på borden och finns platser.

  Man kan inte boka specifikt bord.

  Vid reserverat bord så kan det komma en annan bokning efter 2 timmar efter.

  Lugnast är det oftast 11-12 och 14-15
  (Buffén tas bort 14.30)

  OBS !!
  Presentkort / Värdebevis i pappersform = Drop-in.
  De flesta av våra bord är obokningsbara, så det finns platser.